Magic Mirror Led schermen: de toepassingsmogelijkheden zijn breed en individueel.

Magic mirror Led schermen
Magic Mirror Indoor

Tijdens de productontwikkeling is veel aandacht besteed aan een slank, lichtgewicht en toch robuust ontwerp. De Magic Mirror Indoor schermen zijn de eerste draagbare LED-videowalls. Met een gewicht van slechts 30 kg per vierkante meter display is de Magic Mirror zeer mobiel en eenvoudig te plaatsen.

Magic MIrror Indoor kan worden geleverd tot 11 m² mobiele LED-wall. De Magic Mirror schermen van de Indoor-serie zijn allemaal gebaseerd op dezelfde technologie en zijn, zo niet draagbaar, op zijn minst mobiel en uiterst flexibel. Alle Magic Mirror schermen kunnen vrijstaand worden gebruikt. Uiteraard is montage op muren en plafonds ook mogenlijk.

Tijdens de ontwikkeling van deze unieke Led schermen hebben we aan zoveel mogelijk wensen tegemoet gekomen. Alle schermen hebben RJ45-, WIFI-, USB- en HDMI-interfaces. Indien gewenst hebben we een professioneel content management systeem beschikbaar voor het aansturen van de Led schermen op afstand.

Magic Mirror Led schermen
Magic Mirror Outdoor

De Magic Mirror Led schermen voor outdoor gebruik hebben een grote helderheid en een ongekende kleuren palet mee gekregen vanuit de fabriek. De Led schermen zijn leverbaar in maar lefs 30 verschillende formaten tussen 0,5 m² en 5 m² weergavegebied.

Aangesloten op ons professioneel content management systeem kunt u ook complexe advertentieconcepten implementeren en zelfs live gegevens integreren , zoals het weer, verkeersinformatie, live video of nieuws. Deze gegeven voorbeelden zijn zeker niet de enige toepassingen.

Bevestigingspunten in alle hoeken garanderen een eenvoudige en flexibele installatie. Of het nu vrijstaand, hangend of ingebouwd is. Verschillende extra opties zoals onze MagicStand en EdgeProtect rusten het systeem uit voor het zwaarste gebruik.

Dairiten werkt samen met een partner uit Duitsland

De Magic Mirror Led schermen van Dairiten worden gefabriceerd door onze Duitse partner Novotech. Niet alleen is Novotech onze partner en fabriekant maar zij staan ook garant voor de technische ondersteuning en services.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden met Magic Mirror via telefoon: +31 (0) 182763058 of email info@dairiten.nl