Novotech is Made in Germany

Novotech staat synoniem voor “Made in Germany”. Zij waren één van de eerste bedrijven in Duitsland die zich specialiseerden in de ontwikkeling van LED-displays en digitale “Out of Home” (DOoH) marketingoplossingen. Deze ontwikkeling heeft geresulteerd in een brede product range die begint met digitale reclame displays, zoals de Magic Mirror ® en loopt helemaal door naar de  LEDvertise ®   systemen die wel tot een 500m² video wall groot kunnen worden. Tenminste dat is de grootste die tot nu toe is geleverd.

Novotech levert een complete oplossing met echt alles erop en eraan. Dit gaat van LED-paneel, software, staalconstructie en service. Dairiten is door Novotech gekeurd en goedgevonden als de partij die hun “Made in Germany” producten in Nederland, Belgie en Luxemburg gaat vertegenwoordigen. Met deze vertegenwoordiging zet Dairiten een belangrijke stap in het streven naar het leveren van hoogwaardige Digital Signage producten met een goede services. Ook de langetermijn zekerheid goed is door deze partner gewaarborgd.

Het partnership met Novotech heeft het aanbod van Dairiten voor digital sigage toepassingen compleet gemaakt. Dairiten was al een preferred partner van BenQ professionele monitoren compleet met X-Sign publishing software. Ook de monitoren van zowel LG als Samsung zitten in ons portfolio.

De mooie showroom in Meschede Duitsland ( net voor Winterberg) staat volledig tot onze beschikking. In deze showroom van Novotech kunnen we de brede range van LED displays demonstreren. Wil je met eigen ogen zien wat “made in Germany” voor LED displays betekend: info@dairiten.nl