Promotie

Wat is affiliate marketing netwerk beheer? Hoe werkt het? Is het wat voor mij? Affiliate marketing is wanneer iemand een inkomen genereert door producten van iemand anders te promoten en daar een vergoeding voor ontvangt. Om voor de vergoeding in aanmerking te komen moet er wel gepresteerd worden. Affiliate Marketing is een onderschatte en vaak ook onbekend marketing instrument. Onderschat en onbekend is onterecht omdat de resultaten van dit marketing instrument volledig meetbaar zijn. Naast dat het meetbaar is, zijn de kosten ook maximaal te beheersen. Het komt er in principe op neer dat je pas aan je affiliate partner een vergoeding geeft nadat hij heeft gepresteerd. Het principe no cure no pay komt in dit geval volledig tot zijn recht.

Netwerk beheer

Affiliate Marketing Netwerk Beheer

Een affiliate netwerk opzetten is best wel een inspanning. Helaas is deze inspanning vaak niet zo zinvol omdat men vergeet dat het Netwerk ook actief beheert moet worden. Een Affiliate netwerk is net als een plant. Je moet het regelmatig water geven want anders gaat het niet goed. Het beheren komt in de praktijk neer op het enthousiast maken van je Affiliate netwerk. Dit doe je op meerdere manieren zoals een relatie opbouwen en goed communiceren met je netwerk. Uiteraard zijn regelmatig nieuwe activiteiten en promoties ook belangrijk.

Wat kan Dairiten voor jullie doen?

Affiliate Marketing Netwerk Beheer

Het opzetten van een Affiliate netwerk het uitbouwen en maximaliseren behoord tot de specialiteiten van Dairiten. Met gebruik van onze ervaring in sales en marketing hebben we voor een aantal relaties tot volle tevredenheid een rendabel affiliate netwerk opgezet. Met dit netwerk hebben we voor onze relaties een aanzienlijke stijging van de omzet weten te realiseren. Tegelijkertijd hebben we de kosten voor andere marketing instrumenten weten te verlagen. Geheel in lijn met de gedachte achter affiliate marketing zijn we in staat gebleken om een meetbare meerwaarde te realiseren.

Voor iedere partij die meer klanten en daarmee meer omzet zoekt hebben wij een zeer interresant voorstel voor Affiliate Marketing Netwerk beheer. Wil je weten wat dit is, mail naar info@dairiten.nl of bel ons.

Affiliate Marketing

De meeste topproducenten die mij bekend zijn hebben allemaal meerdere inkomsten bronnen. Ook hebben ze hun eigen marketing systeem met betaalde advertenties op google en sociale netwerken. Ook bieden ze hun producten aan via partijen als Bol.com en Beslist.nl. Daarnaast hebben ze allemaal een groot en goed functionerend affiliate netwerk.