Promotie

Wat is affiliate marketing netwerk beheer? Hoe werkt het? Is het wat voor mij? Affiliate marketing is wanneer iemand een inkomen genereert door producten van iemand anders te promoten en daar een vergoeding voor ontvangt. Om voor de vergoeding in aanmerking te komen moet er wel gepresteerd worden.

Affiliate Marketing is een onderschatte en vaak ook onbekend marketing instrument. Onderschat en onbekend is onterecht omdat de resultaten van dit marketing instrument volledig meetbaar zijn. Naast dat het meetbaar is, zijn de kosten ook maximaal te beheersen. Het komt er in principe op neer dat je pas aan je affiliate partner een vergoeding geeft nadat hij heeft gepresteerd. Het principe no cure no pay komt in dit geval volledig tot zijn recht.

Netwerk beheer

Affiliate Marketing Netwerk Beheer

Een affiliate netwerk opzetten is best wel een inspanning. Helaas is deze inspanning vaak niet zo zinvol omdat men vergeet dat het netwerk ook actief beheert moet worden. Een Affiliate netwerk is net als een plant. Je moet het regelmatig water geven want anders gaat het niet goed. Het beheren komt in de praktijk neer op het enthousiast maken van je Affiliate netwerk. Dit doe je op meerdere manieren zoals een relatie opbouwen en goed communiceren met je netwerk. Uiteraard zijn regelmatig nieuwe activiteiten en promoties ook belangrijk.

Wat kan Dairiten voor jullie doen?

Affiliate Marketing Netwerk Beheer

Het opzetten van een Affiliate netwerk het uitbouwen en maximaliseren behoord tot de specialiteiten van Dairiten. Met gebruik van onze ervaring in sales en marketing hebben we voor een aantal relaties tot volle tevredenheid een rendabel affiliate netwerk opgezet.

Met dit netwerk hebben we voor onze relaties een aanzienlijke stijging van de omzet weten te realiseren. Tegelijkertijd hebben we de kosten voor andere marketing instrumenten weten te verlagen. Geheel in lijn met de gedachte achter affiliate marketing zijn we in staat gebleken om een meetbare meerwaarde te realiseren.

Voor iedere partij die meer klanten en daarmee meer omzet zoekt hebben wij een zeer interresant voorstel voor Affiliate Marketing Netwerk beheer. Wil je weten wat dit is, mail naar info@dairiten.nl of bel ons.

Een belangrijke speler op de markt betreffende affiliate management is Tradetracker. Tradetracker heeft Dairiten gecertificeerd als zijnde een Certifeied Agency. Tradetracker bevestigt dat Dairiten het Agency Training Program met succes heeft doorlopen en dat we in staat zijn om optimaal gebruik te maken van de features, tools en het netwerk dat Tradetracker biedt.

De meeste topproducenten die mij bekend zijn hebben allemaal meerdere inkomsten bronnen. Ook hebben ze hun eigen marketing systeem met betaalde advertenties op google en sociale netwerken. Ook bieden ze hun producten aan via partijen als Bol.com en Beslist.nl. Daarnaast hebben ze allemaal een groot en goed functionerend affiliate netwerk.

Wie maken er al gebruik van Affiliate management door Dairiten?

Propeaq lichtbrillen worden gebruikt door topsporters, nachtarbeiders en wereldreizigers, Deze mensen laten blauw licht hun leven verbeteren. Propeaq is omarmd door honderen Olympiërs voor een betere prestatie. De nachtwerkers gebruiken de blauwlicht technologie voor een nachtdienst zonder dip en betere slaap overdag. Voor de wereldreiziger helpt de lichtbril juist met het voorkomen van de jetlag en een beter uitgerust verblijf in het buitenland.

Een Blauw licht bril bekroont snelle evolutie. Mensachtigen lopen al zeker 2 miljoen jaar op aarde. De moderne mens heeft een historie van ongeveer 200.000 jaar en pas 300 jaar beïnv;oed kunstlicht ons bestaan. De evolutie heeft ons een complex lichaam opgeleverd dat zich aanpast bij zijn omgeving en zet die omgeving naar zijn hand. OOk de invloed van dag en nacht op ons lichaam kunnen we beïnvloeden. Het menselijk lichaam reageert op de blauwe tinten van het ochtendlicht en de rode bij het aanbreken van de avond. Bij het ochtendgloren komen alle interne systemenin werking. Bij zonsondergang bereidt het lichaam zich voor op nachtrust. Spijsvertering en andere systemen schakelen dan over op de nachtstand.

Visser Wijnen is de de wijn specialist voor echte fijnproevers en levensgenieters. In de webshop van Visser Wijnen vindt je nog betaalbare kwaliteitswijnen die speciaal voor de wijnliefhebbers is geselecteerd. Visser WIjnen staat dan ook volledig achter de kwaliteit van zijn wijn aanbod. Een goede wijn hoeft namelijk echt niet altijd zo duur te zijn.

We hebben allemaal wel een mooie vakantie herinnering waar werd genoten van een heerlijke wijn. Of dit nu in Frankrijk, Duisland, Italië of waar dan ook was,Visser Wijnen importeerd de lekkerste kwaliteitswijnen uit meerdere landen. In de webshop vind je dan ook een prachtig aanbod van rode, witte en rose wijnen.

In de heerlijke collectie van kwaliteitswijnen vind je bekende maar ook minder bekende druivensoorten. Zo vind je in de webshop van Visser Wijnen o.a. de algemeen bekende druiven soorten zoals Chardonnay, Saugvignon Blanc en de Merlot. Maar ook de Grillo, Nero d’Avola, Sangioves en meer.

Ook voor een passend wijn advies ben je bij Visser Wijnen aan het juiste adres.

Barrelkings

BarrelKings is onderdeel van Bonovox producties. Met meer dan 30.000 gepersonaliseerde vaten per jaar en distributie in 35 landen is BarrelKings een vooraanstaand leverancier. Een leverancier van vaten voor commercieel gebruik.

Ook voor de consument hebben ze een stoere barbecue gemaakt van een stalen vat in diverse maten. Ze zijn begonnen met stalen vaten maar inmiddels hebben ze ook oplossingen met houten wijnvaten. Op deze manier voorziet Barrelkings haar klanten van iedere gewenste oplossing. Met hun eigen productie locaties in Nederland kunnen zij gegarandeerd, snel, tegen scherpe prijs en in kleine oplage leveren. 

BarrelKings is bijzonder trots op haar clientèle, waaronder enkele wereldspelers op food en non food gebied. Desondanks zijn zij flexibel gebleven en draaien ze hun hand niet om voor een kleine order die naar de “kroeg op de hoek” of bij jou in de tuin gaat. De kracht van Barrelkings is hun schaalbaarheid, van 1 tot oneindig veel stuks, altijd met dezelfde creativiteit, aandacht en kwaliteit.

Financier Direct

FinancierDirect is al jaren dé financial lease specialist voor ondernemend Nederland. Zij helpen ondernemers niet alleen met het verzorgen van de financiering maar zorgen ook voor transparant advies. Hierdoor weet je als ondernemer zeker dat je de juiste keuze maakt!. Enkele unieke eigenschappen:

  • Ook voor startende ondernemers
  • Eén persoonlijke lease adviseur
  • Transparant advies
  • Jaarcijfers niet altijd vereist
  • Snelle acceptatie
  • Altijd een scherp voorstel
Affiliate

Babyveilig.nl is een jong bedrijf dat zich richt op de moderne ouders van tegenwoordig die hun babyspullen online bestellen. In tegenstelling tot een fysieke babywinkel met een beperkte voorraad, kunt u bij Babyveilig vrijwel al uw babyspullen kopen die zorgen voor een veilige leefomgeving van uw kind, zoals een KiddyGuard Avant of een autostoeltje.

Babyveilig draagt mee aan een beter milieu door te kiezen voor het meest milieuvriendelijke wagenpark met de minst mogelijke CO2 uitstoot. Daarnaast biedt Babyveilig de mogelijkheid om de online gekochte babyspullen na gebruik te retourneren.

U kunt eenvoudig producten kopen en Babyveilig draagt dan zorg voor een milieuvriendelijke verwerking ervan. Ook In de toekomst zal Babyveilig zich blijven richten op een verantwoorde manier van ondernemen. Zo zullen zij de branche blijven aanmoedigen om gebruik te maken van meer milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Dairiten beheerd voor Babyveilig het affiliate netwerk, maakt de benodigde content en helpt op deze manier mee met een mooie omzet stijging.

Affiliate Management

Auspit is Barbecue op zijn Australisch. De eenvoud van rond een kampvuur zitten aan het einde van de dag met goed eten, goede vrienden en een goed gesprek overtreft bijna ieder dagelijks probleem. Of het nu monetaire of economische crisis heet. Auspit leidt je even niet af van waar het nu om draait, slow food. Je Auspit zorgt voor een goddelijke maaltijd en neemt de zorgen en het werk uit handen. Jij hoeft alleen maar gade te slaan hoe jouw creatie langzaam gaart en krokant wordt tot de perfecte maaltijd terwijl je geniet van het leven!

Dairiten beheerd voor Auspit het affiliate netwerk en helpt op deze manier met het vergroten van het afzetgebied. Misschien is Auspit voor veel mensen nog een onbekende naam, De echte BBQ liefhebbers zijn echter al goed bekend met deze partij. Zeker als het gaat over accessoires voor hun barbeques. Auspit is heeft gewoon niet dat speciale dingetje waarmee het BBQ resultaat weer een stapje hoger op de culinaire ladder komt te staan.

O2Health is een Nederlands bedrijf dat zich bezig houdt met het verbeteren van de lucht in de woon -en werkomgeving. De technologieën die O2HEALTH daarbij gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek naar de werking en effectiviteit van de producten.

Dairiten beheerd voor O2Health het affiliate netwerk en helpt op deze manier met het uitbreiden van de activiteiten. O2Health heedft al een goede naam en vele klanten in de zakelijke markt en gaat nu ook de particuliere markt voorzien met hun top producten voor een gezondere lucht. O2Health heeft een uitgebreid netwerk van artsen en verpleegkundigen die uitvoerige kennis hebben over de effecten van ongezonde lucht op de mens.

Iedereen profiteert bij schonere lucht. Ziektekiemen worden minder makkelijk verspreid, dit resulteert in minder vaak ziek zijn. Verder resulteert schonere lucht in een vermindering van klachten aan de luchtwegen, minder huidklachten die gerelateerd zijn aan allergieën, beter slapen en meer uitgerust wakker worden en over het algemeen een prettigere leefomgeving. Dairiten beheerd voor O2Health het affiliate netwerk, maakt de benodigde content en helpt op deze manier mee met een mooie omzet stijging.

huishobby is een heel leuk online warenhuis in de Benelux. Ze hebben van alles voor huis, tuin en hobby!

HuisHobby heeft een leuk aanbod van artikelen, die iedereen kan gebruiken. Bekende producten van de televisie, keuken, koken, wonen, persoonlijke verzorging, tuin en outdoor. En altijd scherp geprijst.

HuisHobby speelt in op ieder seizoen, voorjaar, zomer, najaar en winter met continu een nieuw en wisselend aanbod, houdt daarom hun website in de gaten en mis geen enkele aanbieding! Beter nog, abbonneer op hun nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuwe aanbiedingen

Service staat bij HuisHobby voorop en ze hebben een team dat altijd paraat staat zowel via de telefoon als email. Elke dag heeft HuisHobby wel nieuwe deals en leuke aanbiedingen tegen een superlage prijs! Daarnaast zijn er weekaanbiedingen en magazijn opruimingen . Bezoek de site daarom regelmatig en mis niets! U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, om geen acties te missen!

HuisHobby is lid van het MKB keurmerk, de extra zekerheid voor uw bestelling en je kan betalen op elke gewenste manier!

Visser-wijnen