BenQ VR demokit

BenQ Display Master – Visualiseer hoe uw BenQ display in uw gewenste ruimte past

Bekijk de ‘VR Demokit – Digital Signage en IFP’ van BenQ Display Master en zie hoe u uw ruimte een digitale make-over kunt geven met een brede selectie aan digital signage-producten. De aanwijs-en-meet VR-tool is snel en eenvoudig te gebruiken en helpt u bij het meten van uw eigen winkel of het helpen van een klant met een digital signage-installatie. Wij van Dairiten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze hierbij,

BenQ VR demokit
Screenshot van startpagina

Een andere essentiële functie van de BenQ VR demokit is de oplossingszoeker. De oplossingszoeker raadt producten aan die op maat zijn gemaakt voor uw digitale oplossing voor verschillende branches en toepassingen. Verbeter altijd en overal uw klantdemonstraties, met genoeg informatie binnen ’tik’-bereik.

BenQ VR demokit
Download jouw eigen BenQ VR demokit

Visualiseer uw zakelijke activiteiten in vier simpele stappen waarbij je kan kiezen uit de cameramodus of de Calculatormodus

BenQ VR demokit

Stap 1.

Selecteer cameramodus om uw toekomstige oplossing voor display te visualiseren en ontwerpen.

Stap 2.

Selecteer snel het gewenste model uit de BenQ Digital Signage of Interactive Flat Panel-serie en kies het aantal en de kenmerken voor het geselecteerde product. Stel na de productinstellingen de afstand in tussen uw tablet en de muur voor uw toekomstige display-installatie.

Stap 3.

Nadat de instellingen zijn gekozen, kunt u in cameramodus een foto maken van uw ruimte en de opstelling van uw oplossing voor display op de afbeelding uiteenzetten.

Stap 4.

Zodra u tevreden bent met het ontwerp, kunt u tikken op ‘Afbeelding opslaan’ en deze delen via e-mail, Facebook en andere socialmediaplatformen op de tablet.

Voor de calculatormodus op uw BenQ VR demokit doorloopt u de volgende vier stappen:

Stap 1.

Selecteer calculatormodus om te beginnen met het schetsen van de ideale lay-out voor uw displays.

Stap 2.

Nadat u de afmetingen en muurkleuren van uw ruimte hebt gekozen, creëert calculatormodus een opstelling van uw ruimte, zodat u de toekomstige oplossing voor display- eenvoudig kunt visualiseren.

Stap 3.

In deze opstelling kunt u de plaatsing van uw displays aanpassen door het BenQ Digital Signage of Interactive Flat Panel-model naar verschillende plaatsen op de muur te verslepen. De gedetailleerde draadmodellen in de calculatormodus zorgen voor ongeëvenaarde precisie waarmee u uw ideeën tot leven kunt brengen.

Stap 4.

Zodra u uw ideale ontwerp hebt gevonden, kunt u tikken op ‘Afbeelding opslaan’ en deze delen via e-mail, Facebook en andere socialmediaplatformen op de tablet.

KIjk ook nog naar wat screenshots van de BenQ VR demokit in de galerij bij dit bericht.

Voor meer informatie over de BenQ VR demokit neem dan contact met ons op via onze email of telefoon door op deze tekst te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *