Affiliatenetwerk gemanaged door Dairiten

Wat is affiliatenetwerk beheer? Hoe werkt het? wat voor marketing instrument is het? Is het wat voor onze organisatie? Affiliate marketing is wanneer iemand een inkomen genereert door producten van iemand anders te promoten en daar een vergoeding voor ontvangt. Om voor de vergoeding in aanmerking te komen moet er wel gepresteerd worden.

Het Affiliatenetwerk is een onderschatte en vaak ook onbekend marketing instrument. Onderschat en onbekend is onterecht omdat de resultaten van dit marketing instrument volledig meetbaar zijn. Naast dat het meetbaar is, zijn de kosten ook maximaal te beheersen. Het komt er in principe op neer dat je pas aan je affiliate partner een vergoeding geeft nadat hij heeft gepresteerd. Het principe no cure no pay komt in dit geval volledig tot zijn recht.

Affiliatenetwerk Marketing de voordelen

Affiliatenetwerk Marketing kent vele voordelen. Zowel ten opzichte van de meer traditionele manieren van online adverteren (banner/display, en cost per click) alsmede het bereik en de kosten structuur. Afhankelijk van de online marketing strategie en de inzet van andere kanalen binnen de marketing & advertising mix, kan affiliate marketing op verschillende niveaus worden ingezet.

De trend is dat affiliate marketing door steeds meer e-commerce ondernemingen centraal wordt gesteld als betaal- en meetmodel. Dit is van toepassing voor alle online advertising activiteiten. Maar het kan ook prima worden ingezet als additionele activiteit naast de al bestaande promotiekanalen. Het is zelfs mogelijk om activiteiten als Search Engine Advertising (SEA), Real-time Bidding (RTB), en Retargeting volledig door affiliates uit te laten voeren Dit doet men door geselecteerde affiliates op basis van pay-for-performance only. Voordelen en mogelijkheden in overvloed dus!

Professioneel Affiliatenetwerk management

Dairiten heeft zich gespecialiseerd in het beheren, uitbouwen en meer winstgevend maken van affiliate netwerken. Dit doen we op een transparante en professionele manier. Doordat we weten wat we doen en dat doen we op een goede manier kunnen we voor de meeste partijen op een no cure no pay afspraak de affiliate netwerken van onze partners beheren.

Gecertificeerd affiliate agent

Affiliatenetwerk

In 2021 is Dairiten gecertificeerd door Tradetracker als erkend affiliatenetwerk specialist. Meerdere tevreden partners maken al gebruik van de expertise van Dairiten.

Wil je weten wat Dairiten ook voor jouw organisatie kan betekenen neem dan contact met ons op via de telefoon: +31 (0) 182763058of via email

Shopping award expert

affiliatenetwerk

In 2022 is Dairiten door thuiswinkel waarborg erkend als shopping award expert. De shopping Awards zijn dé awards voor alle Nederlandse retailers. Elk jaar worden de Shopping Awards uitgereikt aan de beste webwinkels, die zowel door een vakjury gekozen worden (waar Dairiten deel van uitmaakt) als door consumenten, die kunnen stemmen op hun favoriete webwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *