Affiliate Partnership

Dairten beheert en verbetert je affiliatenetwerk voor een optimaal resultaat. We geloven in wat we doen en we zijn er goed in. Daarom is onze dienstverlening als affiliate partnership in de meeste gevallen op een no cure no pay basis.

Het voordeel van het partnership is dat je als ondernemer met een affiliatenetwerk er een ideale werknemer bij hebt. Het maakt niet uit hoeveel tijd, geld en energie er wordt gestopt ter promotie van je producten, een beloning is er pas bij een daadwerkelijk resultaat. Zolang het affiliatenetwerk geen resultaat oplevert, heb je er dus eigenlijk een ‘gratis werknemer’ bij.

Affiliate Partnership

Wanneer je het affiliate partnership vergelijkt met een marketingmedewerker in loondienst, die heel druk kan zijn maar weinig kan opleveren, is dat een aantrekkelijk scenario. Het scheelt je zowel salariskosten, verantwoordelijkheid, tijd en overhead in de vorm van huur, hardware en andere bijkomende kosten. Hierdoor kun je met affiliatenetwerk beheer van Dairiten veel sneller opschalen dan met een marketing- en salesmedewerker(s).

Kosten voor Affilite partnership

Dairiten wordt beloond op dezelfde manier als een affiliate op no cure no pay basis. Je betaalt Dairiten met het geld dat Dairiten zelf in combinatie met het affiliates netwerk voor je heeft verdiend. Zonder omzet geen betaling en je staat slechts een klein deel van die omzet af.

Met affiliate partnership verklein je het nadeel dat je afhankelijk bent van de inspanningen die een affiliate voor jouw product(en) wil doen. Want als hij niets doet heb je geen kosten maar ook geen omzet via het affiliates netwerk. Dairiten is de specialist die weet hoe hij affiliates kan enthousiasmeren en daarmee je omzet kan vergroten.

Affiliate Partnership

Conversie optimalisatie

Het Dairiten Affiliate Partnership gaat verder. Meer bezoekers op je site via het affiliates netwerk is stap 1. De volgende en minstens zo belangrijke stap is bezoekers veranderen in klanten die ook werkelijk iets kopen. Het verbeteren van de conversie via je website is de zeer belangrijke tweede stap.

Wil je weten wat affiliate partnership ook voor jou kan betekenen? Vraag om een referentie want onze klanten zijn onze beste vertegenwoordigers?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *