Financial lease adviseur

Financial lease adviseur is de nieuwe dienst die Dairiten sinds 2021 uitvoert voor FinancierDirect. FinancierDirect is de financial lease adviseur voor ondernemend Nederland. Zij helpen ondernemers niet alleen met het verzorgen van de financiering, maar zorgen ook voor transparant advies. Hierdoor weet de ondernemer zeker dat hij de juiste keuze maakt! Door de jaren heen heeft FinancierDirect een samenwerking opgebouwd met meer dan 6.000 dealers. Hierdoor kunnen zij je een gigantische financial lease auto aanbod presenteren van meer dan 130.000 auto’s die wachten op een nieuwe eigenaar.

Voor een ondernemer is financial lease meestal een betere keuze dan operational lease. Uiteraard is het een en ander afhankelijk van de specifieke omgevingsfactoren van die ondernemer. Wil je weten wat voor jou als ondernemer de beste keuze is? Neem dan even contact met ons op voor een korte vraag. Beter nog voor een kopje koffie en een goed gesprek.

financial lease

Waarom financial lease via FinancierDirect?

De belangrijkste reden voor Dairiten om adviseur te worden van FinancierDirect is hun transpatrante werkwijze. Dankzij deze transparantie wordt het advies een goed advies. Juist het weten van hoe en waarom je nieuwe auto te financieren met een financial lease is belangrijk. Je kan dan als ondernemer een wel bewuste keuze maken zodat je niet achteraf zal zeggen: Had ik maar……

Naast de transparantie kan FinancierDirect ook nog eens het verschil maken wat betreft de voorwaarden waaraan een ondernemer moet voldoen om van een financial lease gebruik te kunnen maken. Ook startende ondernemers en ZZP-ers kunnen hun nieuwe of gebruikte auto financieren via FinancierDirect. Zelfs zonder jaarcijfers is een passende financiering meestal mogelijk.

Is financial lease iets voor jou?

Deze vraag is eigenlijk eenvoudig te beantwoorden. Stel jezelf de vraag hoeveel geld je uit je onderneming wil halen om in een auto te stoppen. Dat is geld waar je dan niet meer mee kan ondernemen. Zodra je dit rekensommetje gemaakt hebt en dat bedrag is kleiner dat wat de nieuwe auto kost, dan heb je zelf het antwoord al gegeven.

Een andere reden om een financial lease overeenkomst aan te gaan, is als je op korte termijn geld nodig hebt om te ondernemen. Dit is de zogenaamde sale and lease back constructie. Als je wilt weten of dit iets voor jou is, laat dat dan even weten via de mail of een belletje.

financial lease