Affiliate management voor www.auspiteurope.com

Dairiten heeft het affiliate management voor Auspit opgezet en daarna voor hun in beheer genomen. We zijn dan ook trots op deze mooie opdracht.

Wie of wat is Auspit?

Auspit is ontwikkeld voor de bbq liefhebber en geïntroduceerd door Rhett Thompson. Rhett is vele jaren van zijn leven bezig geweest producten te ontwikkelen die zowel effectief zijn als makkelijk in het gebruik. Voorwaarde was en is dat het eindresultaat op zijn allerbest moet smaken. De resultaten van de jaren lange inspanningen van Rhett zijn te vinden op de website van auspit.

Het affiliate management hebben we vormgegeven via Tradetracker. De keuze voor Tradetracker lag voor de hand gezien de mooie resultaten die we samen met Tradetracker al behaald hebben met andere relaties. Relaties die ook gebruik maken van affiliate management van Dairiten. “Never change a winning team” is hier zeker ook van toepassing. Tel hierbij de bijzondere producten op van Auspit en het is dan niet zo vreemd dat binnen een paar weken er al een paar honderd affiliates zich hadden aangemeld. DIt aantal groeit nog steeds waardoor het affiliates netwerk groter en groter wordt.

Het opzetten en activeren van het affiliate account was zeer snel gerealiseerd waardoor de eerste verkopen via een affiliate al na een paar weken gerealiseerd waren. Het affiliate management had hiermee uitzonderlijk snel al de eerste resultaten.

Redenen waarom iedereen een accessoire van Aupit zou moeten hebben.

Wanneer je een bbq organiseert voor je gasten wil je ook bij ze blijven. Met een accessoire van Aupit Je hoeft niet de burgers en Sateh om te blijven draaien omdat ze anders zwart worden. Auspit neemt je dit werk uit handen!

Omdat het spit continue draait, bedruipt je eten zichzelf. De smaken en structuur zullen je verwachtingen overtreffen!

Mede dankzij het affiliate management van Dairiten groeit Auspit naar een toonaangevend merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *