FinancierDirect maakt nu ook gebruik van de expertise van Dairiten

Bij FinancierDirect ben je als ondernemer een uniek persoon.

Iedereen heeft een eigen verhaal, andere wensen en andere behoeften. Iedere unieke situatie wordt dan ook zo door de leaseadviseurs van FinancierDirect behandeld. Persoonlijk contact en transparantie staan er hoog in het vaandel.

Financier direct

De leaseadviseurs van FinancierDirect zorgen niet alleen voor het juiste financiële plaatje. Zij gaan ook actief op zoek naar de beste auto welk past bij de behoefte van de klant. Dankzij deze manier van werken krijgen klanten niet snel spijt van hun aankoop. Vanuit hun passie en jarenlange ervaring vormen zij een betrouwbare partner. Ze werken dan ook al jaren samen met een dealer bij jou in de buurt.

Wat gaat Dairiten doen?

FinancierDirect

Dairiten gaat het affiliate management vormgeven voor FInancierDirect. Dit gaan we doen via Tradetracker. De keuze voor Tradetracker lag voor de hand gezien de mooie resultaten die we in samenwerking met Tradetracker al behaald hebben voor andere relaties die ook gebruik maken van affiliate management van Dairiten. “Never change a winning team” is hier zeker ook van toepassing. Tel hierbij de bijzondere benadering van FInancierDirect op van de lease markt. Het gevolg is dan een succesvolle combinatie met een groeiend en gestructureerd gemanaged affiliate netwerk. Succes kan dan ook niet uitblijven.

Waarom FinancierDirect kiezen als financial lease partij voor je eigen heilige koe?

Persoonlijke aandacht

FinancierDirect is al jaren dé financial lease specialist voor ondernemend Nederland. Zij helpen ondernemers niet alleen met het verzorgen van de financiering, maar zorgen ook voor transparant advies. Hierdoor weet je als ondernemer zeker dat je de juiste keuze maakt!

Financier Direct
Wat maakt FinancierDirect nu zo uniek?

Enkele unieke eigenschappen:

  • Ook voor startende ondernemers
  • Eén persoonlijke lease adviseur
  • Transparant advies
  • Jaarcijfers niet altijd vereist
  • Snelle acceptatie
  • Altijd een scherp voorstel
FinancierDirect

Eén van de lease adviseurs neemt persoonlijk contact met u op via WhatsApp. Tijdens het gesprek zullen ze aandachtig kijken naar de behoefte en zullen zij een gedegen advies uitbrengen omtrent financial lease.

Door de jaren heen hebben zij een samenwerking opgebouwd met meer dan 6.000 dealers. Hierdoor kunnen zij het grootste financial lease auto aanbod presenteren. Meer dan 130.000 auto’s wachten op een eigenaar.

Grootste aanbod
Banken

FinancierDirect is niet afhankelijk van één specifieke bank. Zij hebben een nauwe samenwerking met meerdere grote banken, welke allemaal een eigen acceptatiebeleid hebben. Hierdoor kunnen zij in veel gevallen een financiering verzorgen met daarin de best passende voorwaarden.

Financierdirect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *