Duitse kwaliteit nu bij Dairiten

Novotech staat voor Duitse kwaliteit

Duitse kwaliteit

En staat synoniem voor Duitse degelijkheid. Zij waren één van de eerste bedrijven in Duitsland die zich specialiseerden in de ontwikkeling van LED-displays en digitale “Out of Home” (DOoH) marketingoplossingen. Deze ontwikkeling heeft geresulteerd in een brede product range. Deze range begint met digitale reclame displays, zoals de Magic Mirror ® en loopt helemaal door naar de  LEDvertise ®   systemen die wel tot een 500m² video wall groot kunnen worden. Tenminste dat is de grootste die tot nu toe is geleverd.

Duitse kwaliteit

Novotech staat borg voor een complete oplossing met echt alles erop en eraan. Dit gaat van LED-paneel, software, staalconstructie en service. Dairiten is door Novotech gekeurd en goedgevonden als de partij die hun “Duitse kwaliteit” producten in Nederland, Belgie en Luxemburg gaat vertegenwoordigen. Met deze vertegenwoordiging zet Dairiten een belangrijke stap in het streven naar het leveren van hoogwaardige Digital Signage producten met een goede services. Ook de langetermijn zekerheid goed is door deze partner gewaarborgd.

Duitse kwaliteit

Kopen of huren van een LED oplossing?

Dairiten verkoopt niet alleen de Magic Mirror producten van Novotech maar verhuurt ze ook. Samen met onze financiële partner Computer Lease Nederland kunnen we zeer interesante mogelijkheden aanbieden.

Neem contact met ons op voor informatie, voor een bezoek aan onze showroom of een mooi voorstel waarmee je verder kunt. Je kan ons bereiken via telefoon of Email.

Duitse kwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *