Buiten scherm voor alle weersomstandigheden

Er is een prachtig buiten scherm van LG dat geschikt is om te functineren in weersomstandigheden van -30 tot +50. Daarnaast heeft het buiten scherm een hele hoge lichtopbrengst van wel 4000 nits (standaard tv heeft er iets van 300) en kan je hem probleemloos 24 uur per dag aan laten staan.

Buiten scherm

Op deze manier kunnen we de loftrompet nog wel even laten klinken. Denk aan veiligheids glas, een stapel certificaten, super snelle response tijden, een kijkhoek van maar liefs 178 graden en nog veel meer. Je kan zelfs in de volle zon en met een zonnebril op alle informatie op het buiten scherm uitstekend zien. Dat zien we regelmatig heel anders.

Een belangrijk onderdeel dat ik hier nog aan toe wil voegen is dat het buiten scherm geen extra behuizing nodig heeft. Het scherm is niet alleen slank maar nadat het geplaats is is het nog steeds slank.

Naast al deze uitstekende eigenschappen is het scherm ook voor zien van zowel een temperatuur sensor als een licht sensor. Zeker de licht sensor is erg belangrijk. Deze sensor zorgt ervoor dat zowel in de felle zon als in de donkerste nacht het buitenscherm zich aanpast waardoor het beeld niet over of onderbelicht raakt. Want een beeldscherm van 4000 nit is als een hele felle lamp in de nacht en dat wil je echt niet.

Wat kost een buiten scherm?

Deze schermen van LG zijn er in de maten 49 en 55 inch. Dit zijn momenteel de meest gebruikte scherm maten voor digital signage toepassingen. De adviesprijzen zijn voor de 49 inch € 7.203,00 en de 55 inch € 9.419,00 exclusief btw. Voor extra informatie kan je een mailtje sturen naar info@dairiten.nl of even een belletje plegen.

Buiten Scherm van LG type XE 4F