Barrelkings heeft ook gekozen voor Dairiten

Barrelkings wie zijn zij?

BarrelKings is onderdeel van Bonovox producties. 

Met meer dan 30.000 gepersonaliseerde vaten per jaar en distributie in 35 landen is BarrelKings een vooraanstaand leverancier. Een leverancier van vaten voor commercieel gebruik. Maar ook voor de consument hebben ze een stoere barbecue gemaakt van een stalen vat in diverse maten. Ze zijn begonnen met stalen vaten maar inmiddels hebben ze ook oplossingen met houten wijnvaten. Op deze manier voorziet Barrelkings haar klanten van iedere gewenste oplossing. Met hun eigen productie locaties in Nederland kunnen zij gegarandeerd, snel, tegen scherpe prijs en in kleine oplage leveren. 

Barrelkings

BarrelKings is bijzonder trots op haar clientèle, waaronder enkele wereldspelers op food en non food gebied. Desondanks zijn zij flexibel gebleven en draaien ze hun hand niet om voor een kleine order die naar de “kroeg op de hoek” of bij jou in de tuin gaat. De kracht van Barrelkings is hun schaalbaarheid, van 1 tot oneindig veel stuks, altijd met dezelfde creativiteit, aandacht en kwaliteit.

Wat voor producten hebben ze?

Barrelkings verkoopt coole producten gemaakt van stalen vaten. (prullenbakken, barbecues, statafels en icebuckets). Ze verkopen prullenbakken onder de merknaam BinBin. Dit zijn functionele, duurzame en stoere prullenbakken gemaakt van oliedrums. Ook verkopen ze barbecues gemaakt van olievaten: de barrelq en de drumgrill. Ze leveren ze in drie volumes: 60 liter, 120 liter en 200 liter. Indien gewenst worden de barrels voorzien van een sticker met je eigen logo of creatief ontwerp.

Wat gaat Dairiten voor ze doen?

Dairiten gaat het affiliate management vormgeven voor Barrelkings. Dit gaan we doen via Tradetracker. De keuze voor Tradetracker lag voor de hand gezien de mooie resultaten die we in samenwerking met Tradetracker al behaald hebben voor andere relaties die ook gebruik maken van affiliate management van Dairiten. “Never change a winning team” is hier zeker ook van toepassing. Tel hierbij op de bijzondere producten van Barrelkings inclusief een eventuele personificatie en succes kan niet uitblijven.

Barrelkings op de Horecava
Barrelkings voor comenius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *