Barrelkings heeft ook gekozen voor Dairiten

Barrelkings wie zijn zij?

Barrelkings is onderdeel van Bonovox producties. met meer dan 30.000 gepersonaliseerde vaten per jaar zijn zij de de marktleider in deze branche. Ze leveren hun vaten, oliedrums, al in 35 landen. Dat aantal groeit nog steeds. Zij zijn dé leverancier van vaten voor commercieel gebruik. Ook voor de gewone consument hebben ze een stoere barbecue gemaakt. Een barbecue van een oliebarrel in diverse maten. De kern van het bedrijf zijn en blijven de stalen vaten. Tegenwoordig zijn er ook producten gebaseerd op houten wijnvaten. Barrelkings heeft de vaten voor iedere gewenste oplossing. Met hun eigen productie locatie in Nederland kunnen zij gegarandeerd, snel, tegen scherpe prijs en in kleine oplage leveren. 

Barrelkings

BarrelKings is bijzonder trots op haar clientèle, waaronder enkele wereldspelers op food en non food gebied. Ook zijn zij flexibel gebleven en draaien ze hun hand niet om voor kleinere orders. Kelinere orders die naar de “kroeg op de hoek” of bij jou in de tuin gaat. De kracht van Barrelkings is hun unieke product in combinatie met schaalbaarheid, Of je nu 1 barrel of oneindig veel stuks wil hebben. Ze leveren altijd met dezelfde creativiteit, aandacht en kwaliteit.

Wat voor producten hebben ze?

Barrelkings verkoopt stoere producten gemaakt van stalen vaten. Dit zijn prullenbakken, barbecues, statafels en icebuckets. Ze verkopen de prullenbakken onder de merknaam BinBin. Deze Binbins zijn functionele, duurzame en stoere prullenbakken gemaakt van oliedrums. Ook de barbecues zijn gemaakt van olievaten. Deze worden als barrelQ en de drumgrill verkocht. Ze leveren de vaten in drie standaard groottes. Zo hebben ze een 60 liter, een 120 liter en 200 liter vat. Als standaard alleen niet genoeg dat kan je als je dat wenst de vaten voorzien van een sticker met je eigen logo of ander creatief ontwerp.

Wat gaat Dairiten voor ze doen?

Dairiten gaat het affiliate management vormgeven voor Barrelkings. Dit gaan we doen via Tradetracker. De keuze voor Tradetracker lag voor de hand gezien de mooie resultaten die we met Tradetracker al behaald hebben voor andere relaties. Realties die ook gebruik maken van affiliate management van Dairiten. “Never change a winning team” is hier zeker van toepassing. Tel hierbij op de bijzondere producten van Barrelkings inclusief een eventuele personificatie en succes kan niet uitblijven.

Barrelkings op de Horecava
Barrelkings voor comenius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *